LG esitteli huippuluokan komistuksen: laserintarkka G3

Manu Pitkänen
27. toukokuuta, 2014 20:01

Korealainen LG on esitellyt tämän vuoden lippulaivapuhelimensa, G3:n. Yhtiö ei yrittänyt turhaan salailla tulevan puhelimensa nimeä, ominaisuuksai tai lisälaitteita ennakkoon, vaan monet seikat paljastettiin julkisuudelle hyvissä ajoin ennen tämänpäiväistä virallista julkistustilaisuutta. Loput kertomatta jääneet asiat tulivat tietoon useiden vuotojen kautta.
G3 (D855) on erittäin tyylikäs ilmestys ja uusi metallimainen design on tervetullut irtiotto yhtiön aiemmin suosimasta reilun muovisesta rakenteesta, vaikka se edelleenkin on muovia. LG ulotti ulkonäköuudistuksensa myös ohjelmistojen puolelle, missä korealaisyhtiö on ottanut käyttöön liukuväreillä ryyditetyt tasaiset grafiikat. Uutta ilmettä katsoessa ei voi välttyä mieleyhtymiltä Applen iOS 7:ään. Ulkonäön lisäksi ohjelmistopuolella on uutta älykkäät ilmoitukset, joita puhelin tekee analysoituaan omistajansa käyttötapoja.
LG G3:n ehkä kaikkein kiinnostavimmat ominaisuudet löytyvät kuitenkin näytöstä ja kamerasta. Puhelimessa on äärimmäisen tarkka 5,5 tuuman Quad HD -näyttö (2560x1440 pikseliä), joka kattaa ohuiden kehysten ansiosta lähes koko etupuolen. Optisella ja digitaalisella kuvanvakaimella varustetussa G3:ssa on 13 megapikselin kamera, jota on ehdostettu nopean lasertarkennuksen ja kaksois-LED-salaman avulla. Irrotettavan akun kapasiteetti on 3000 milliampeerituntia.
Puhelin tulee saataville tummana, vaaleana, punaisena, violetinvärisenä ja kullanvärisenä. Qualcomm Snapdragon 801 -pohjaisessa puhelimessa on keskusmuistia mallista riippuen (16 vs. 32 GB) kaksi tai kolme gigatavua (DDR3). Puhelin tulee myyntiin Koreassa 28. toukokuuta.
Päivitys. Selvennetty puhelimen kuorten valmistusmateriaaliin liittyvää tietoa.

Lue myös nämä
Tägit
LG G3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.