Pari parasta: Toukokuun uudet Android-sovellukset

Manu Pitkänen
30. toukokuuta, 2014 18:56

Toukokuun aikana esiteltiin uusia Android-sovelluksia, joista mielestämme kaikkein parhaimmat tai kiinnostavimmat olemme keränneet alla olevaan listaan. Mikäli listasta puuttuu joku mainitsemisen arvoinen sovellus, niin jaa tietosi ihmeessä kommenteissa.

Addappt


Addappt on uudenlainen älykäs kontaktisovellus, jossa sinun ei tarvitse huolehtia tuttavien yhteystietojen paikkansapitävyydestä. Yhteystietojen ajantasaisuudesta huolehtiminen on siirretty ystävillesi, jotka tietävät parhaiten milloin he muuttavat uuteen osoitteeseen tai vaihtaman puhelinnumeroa. Omia yhteystietoja ei tarvitse huudella Facebookissa tai muussakaan yhteisöpalvelussa, vaan addapptiin tehty muutos päivittyy automaattisesti tuttavapiirisi puhelimiin.
Addappt Google Playssä

Chadder


Sillä aikaa kun Heml.is-pikaviestimeen tehdään viimeisiä silauksia, tietoturvasta huolehdittua pikaviestintää voi käydä Chadderillä. Kenties "kaikkein tärkein" piirre Chadderissa on se, että ohjelmaa tukee John McAfeen, jolle on sattunut ja tapahtunut viime vuosina.
Chadder Google Playssä

Downcount


Laskurisovelluksia löytyy alustalle kuin alustalle läjäpäin, mutta Downcount on harvinaisen selkeä ja yksinkertainen jäljellä olevien aamujen laskentaan tarkoitettu ohjelma.
Downcount Google Playssä

Monument Valley


Kauniiden grafiikoiden ja mahdottomien kuvioiden ympärille luotu pulmaratkaisupeli on kerännyt iOS-käyttäjiltä runsaasti hyvää palautetta, joten monet Android-käyttäjätkin tulevat varmasti pitämään siitä.
Monument Valley Google Playssä

Secret


Juoruilusta ja salaisuuksista kiinnostuneille tarkoitettu Secret on ollut kovassa nosteessa maailmalla. Turhan vakavasti sovelluksen kautta jaettuja tietoja ei kuitenkaan kannata ottaa.
Secret Google Playssä

Sunrise


Jos hakusessa on runsailla ominaisuuksilla ryyditetty ja kauniilla käyttöliittymällä koristeltu kalenterisovellus, niin Sunrise on varma valinta. Exchange- ja tablet-tuet ovat tulossa kesällä.
Sunrise Google Playssä

Swarm


Mobiilimaailmassa on vähän aikaa ollut trendinä, että yhdestä monipuolisesta ohjelmasta siirrytään moneen sovellukseen, joiden käyttöskenaariot ovat tarkoin määriteltyjä. Tähän trendiin on myös Foursquare hypännyt, joka päätti pilkkoa sovelluksensa kahtia. Nykyinen Foursquare-sovellus asemoidaan kiinnostavien paikkojen löytämiseen tarkoitetuksi palveluksi (Yelpin kilpailijaksi), kun taas uudella Swarm-sovelluksella onnistuu kavereiden löytäminen ja "tsekkautuminen" paikkoihin.
Swarm Google Playssä

Lue myös nämä
Tägit
Android Addappt Sunrise Chadder Secret Swarm
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.