High.fi, "Vaihtoehto Amppareille", saapui myös Windows Phonelle

Petteri Pyyny
1. kesäkuuta, 2014 20:15

On kulunut pari kuukautta siitä, kun avasimme "Amppareiden kilpailijaksi" tarkoitetun high.fi -sivuston, jossa yritimme ratkaista mielestämme pahimpia olemassaolevien uutiskeräinten ongelmia.
Samalla olemme kuunnelleet herkällä korvalla käyttäjiemme palautetta ja mielipiteitä palvelusta ja sen kehityssuunnista. "Natiivilta tuntuvan" mobiilisovelluksen tarve on keikkunut kärkilistoilla pitkään, vaikka sivustomme onkin rakennettu jo lähtökohtaisesti mobiiliystävälliseksi, ns. responsiiviseksi sivustoksi.
Monien mutkien kautta ensimmäiseksi mobiilialustaksi valikoitui Windows Phone, jolle yksi käyttäjistämme oli ryhtynyt rakentelemaan harrastusmielessä palvelua, käyttäen High.fi:n ohjelmointirajapintoja. Päätimme tarttua ajatukseen ja ehdotimme yhdessä tehtyä jatkokehitystä projektin suhteen. Puolitoista kuukautta myöhemmin sovellus on mielestämme "valmis" viralliseksi High.fi:n Windows Phone-sovellukseksi.

High.fi sovellus Windows Phone 8:lle

Mitä erilaista muihin vastaaviin?

Halusimme ehdottomasti erottua muista kilpailijoista, kuten Amppareiden virallisesta sovelluksestä sekä mm. Aukio-sovelluksesta. Aivan ensialkuun tuli selväksi se, että haluamme sovelluksen näyttävän ja tuntuvan Windows Phone-sovellukselta, eikä verkkosivulta tai HTML5-sovellukselta.
Toisekseen halusimme tuoda mukaan juttuja, joiden katsomme tuovan lisäarvoa käyttäjille.
Isoimmiksi eroiksi muodostuivat, meidän mielestämme:


Valmishan sovellus ei varmasti ole, joten toivommekin mahdollisimman paljon palautetta teiltä, rakkaat käyttäjämme, siitä mihin suuntaan sovellusta pitäisi jatkossa kehittää. Palautetta voi antaa joko tämän artikkelin kommentteihin tai palautekaavakkeemme kautta.
Ja latauslinkkihän oli siis:

High.fi WP8:lle


P.S. Siihen todennäköisimpään kysymykseen vastauksena: Kyllä, suunnittelemme tuovamme High.fi:n mobiilisovelluksena myös muille alustoille, mikäli WP-kokeilumme osoittautuu suosituksi. Jollalle on jo kehitteillä epävirallinen sovellus, Haikala.
P.P.S. Sovelluksen WP-ohjelmoijana on toiminut Markku Hulkkonen. Yhteistyö toimi loistavasti hänen kanssaan koko projektin ajan.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.