Huawei järjestää pressitilaisuuden, tulossa supertehokas Honor 6

Matti Robinson
10. kesäkuuta, 2014 16:29

Huawei on tiedottanut lehdistöä tulevasta tilaisuudesta, jossa se aikoo julkistaa seuraavan Honor-puhelimensa. Uutuus tulee kantamaan nimeä Honor 6 ja se sisältää Huawein uuden Kirin-piirin.
Honor 6:n sisuksiin on tietojen mukaan laitettu uusi Kirin 920 -piiri, joka on aivan uunituore kahdeksan ytiminen järjestelmäpiiri. Kirin 920 on Huawein mukaan erittäin kilpailukykyinen piiri ja päihittää suorituskyvyssä muun muassa Snapdragon 801:n ja MediaTek MT6592:n. Yhtiön kovimmat väitteet kertovat, että jopa Snapdragon 805 jää taakse. Potkua siis uudesta Honorista pitäisi ainakin löytyä.
Miksi Huawei on nimeksi valinnut Honor 6:n, sitä ei osata sanoa. Honor 4 ja Honor 5 jäävät välistä, eikä tietojen mukaan näytönkään pitäisi olla kuusituumainen. Tämän hetkisten tietojen mukaan Honor 6:ssa on Full HD -resoluutiolla toimiva viiden tuuman kosketusnäyttö, kuten Ascend P7:ssä. Huawein piiri tosin tukee myös QHD-resoluutiota, jota ei ole vielä kuitenkaan nähty missään vuodetussa laitteessa. Tilaisuus järjestetään 24. kesäkuuta Pekingissä.

Lue myös nämä
Tägit
Android Huawei Huawei Honor 6
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.