Markkinoiden tyylikkäin aktiivisuusranneke? Withings esitteli Activitén

Manu Pitkänen
24. kesäkuuta, 2014 18:34

Älyvaakoja, verenpainemittareita ja aktiivisuusrannekkeita kehittävä Withings on esitellyt uuden Activité-rannekkeen, joka on kenties tyylikkäin aktiivisuusrannekke mitä tähän mennessä on nähty. Valmistajan mukaan tuote on täysin sveitsiläistä tekoa ja nahkaremmitkin on valmistettu ranskalaisesta vasikannahasta.
Activité ilmoittaa ajan ja aktiivisuuden perinteisin mekaanisin keinoin, mutta laitteen sisuksista löytyy modernimpaa teknologiaa. Aktiivisuusrannekkeessa ei ole lainkaan nappuloita, kuten rannekelloissa usein on, vaan oikea aika synkronoidaan älypuhelimen kautta. Puhelimen kautta voi myös asettaa herätyskellon ilmoittamaan koska pitäisi ponkaista sängystä ylös tai valmistautua tulevaan tapahtumaan. Herätysajankohdan saa esiin aktiivisuusrannekkeesta näpäyttämällä kaksi kertaa kellotaulua.
Withingsin 390 dollaria maksava uutuuslaite osaa seurata kävely- ja juoksumatkan pituutta, kaloreita, unta (pituus ja syvyys) sekä uimista (vedenkestävä). Laite on yhteensopiva iOS-laitteiden kanssa ja se tukee Bluetooth LE -teknologiaa. Activité tulee myyntiin syksyllä ja se toimii CR2025-nappipariston voimalla vuoden ajan.

Lue myös nämä
Tägit
iOS iOS 8 Withings Withings Activité
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.