Motorolan uusi Moto G 4G saapui Eurooppaan, pian myös Suomeen?

Matti Robinson
24. kesäkuuta, 2014 14:03

Motorola esitteli viime kuussa LTE-yhteyksillä varustetun version suositusta Moto G -puhelimestaan. Alle muutaman sadan euron puhelinta on kiitelty hintaan nähden loistavista ominaisuuksista, mutta sen piikkinä lihassa on ollut LTE-yhteyksien puuttuminen.
Moto G 4G pääsi kauppoihin Yhdysvalloissa jo vime viikolla ja nyt rantautuminen Atlantin tälle puolen tapahtuu Isossa-Britanniassa, kertoo Engadget. Phones4U on listannut laitteen lukitsemattomana 160 punnan hintaan, joka on melko tarkalleen 200 euroa. Phones4U kertoo myös, että sillä on yksinoikeus uuteen, valkoiseen malliin.
Rantautumista manner-Eurooppaan odotetaan vielä, mutta se tapahtunee ensi kuukauden aikana – toivottavasti myös mahdollisimman pian Suomeen. Moto G on yksi kovimmista kilpailijoista Lumian ohella parin sadan euron hintaluokassa jopa Suomessa, jossa Nokian perintö on tietysti vahva.
Moto G 4G on 3G-malliin nähden identtinen, lukuunottamatta LTE-yhteyksiä sekä microSD-muistikorttipaikkaa, joka tarjoaa maksimissaan 32 gigatavua lisätilaa. Suomessa Verkkokauppa.com listaa puhelimen hintaan 229 euroa, mutta varastoihin saapumisesta ei ole mainintaa.

Lue myös nämä
Tägit
Motorola Android Motorola Moto G Motorola Moto G 4G
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.