Yle uudisti Areenan iPad-sovelluksen täysin

Manu Pitkänen
27. kesäkuuta, 2014 13:06

Yle Areenan iPad-sovelluksesta on julkaistu päivitetty versio iOS 7:ää ja sitä uudempaa käyttöjärjestelmää käyttäville tableteille. Päivityksen mukana tulee uusi käyttöliittymä, joka muistuttaa aiempaa enemmän palvelun web-version ulkonäköä.
Sovelluksen avaamisen jälkeen käyttäjän eteen avautuu Suositukset-näkymä, josta löytyvään suositusrullaan on koottu Ylen mielestä katsomisenarvoisia ohjelmia. Sen alta löytyy heti Ylen TV- ja radiokanavien suorat lähetykset. Ohjelmaa painettaessa avautuu pop-up-ikkunaa muistuttava ohjelmanäkymä, josta näkyy kyseisen jakson kuvaus ja muut oleelliset tiedot. Ikkunan alareunasta löytyy "Näytä sarja" -painike, joka avaa käyttäjälle sarjanäkymän mikäli kyseinen ohjelma on osa laajempaa kokonaisuutta.
Vasemmasta yläkulmasta löytyvän hampurilaiskuvakkeen kautta avautuu valikkonäkymä, josta löytyy muun muassa TV- ja radiokanavaoppaat.
Areenan uusittu iPad-sovellus on rakennettu Ylen omien rajapintojen varaan, joiden toivotaan helpottavan palvelun ohjelmistokehitystä jatkossa. Rajapinnat on tarkoitus avata myös kolmansien osapuolien käyttöön. Seuraavaksi Ylen tarkoituksena on uusia Areenan Android- sekä web-versio.

Lue myös nämä
Tägit
YLE YLE Areena Apple iPad
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.