Samsung julkaisi S5:n miniversion tutulla ulkokuorella mutta karsituilla sisuskaluilla

Valtteri Ahonen
1. heinäkuuta, 2014 12:51

Samsung on viimein julkaissut paljon huhutun Galaxy S5 mini -puhelimensa. Ulkoisesti puhelin on tutun näköinen, mutta jälleen kerran lippulaivan kompaktista versiosta on pudotettu paljon pois. Ilahduttavan paljon uusia ominaisuuksia on kuitenkin jäänyt myös mukaan.
Tapansa mukaan Samsung on laskenut mini-mallin näytön resoluutiota kosolti. Galaxy S5 minissä 4,5" Super AMOLED -näytön tarkkuus on vain 1280 x 720. Se on kuitenkin pykälä ylöspäin edeltävästä S4 mini -mallista, jossa oli 4,3-tuumainen näyttö 960 x 540 -resoluutiolla.
Uudessa minissä on neliytiminen 1,4 GHz suoritin, 1,5 gigaa keskusmuistia ja LTE-yhteydet. Pääkameran tarkkuus on 8 megapikseliä ja etukameran 2,1 MP. Tallennustilaa on 16 Gt ja mukana on tietysti myös muistikorttipaikka.
Androidin 4.4-versiota käyttävä puhelin on S5:n tapaan IP67-suojattu ja siinä on niin sormenjälkilukija kuin sykemittarikin. Myös softapuolen uutuuksia on mukana, esimerkiksi Ultra Power Saving Mode. Samsung lupaa myös yhteensopivuuden uusimpien älykellojensa kanssa.
Puhelimen myynti alkaa Venäjältä tämän kuun alussa ja leviää sieltä ympäri maailmaa luultavasti suhteellisen rivakalla aikataululla. Laitteen hinnasta ei ole vielä tietoa.


Tietoja päivitetty.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy S5 Mini
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.