Samsungilta tulossa uusi Mega-älypuhelin, tiedot vuotivat

Matti Robinson
1. heinäkuuta, 2014 14:54

Samsung valmistelee julkaisua uudelle Galaxy Mega -älyupuhelimelle, kertoo speksivuoto. GFXBenchin vuotodata osaa kertoa, että tuleva Mega-malli on varustettu 5,9 tuuman näytöllä – ei aivan megaiso nykymarkkinoilla siis.
Tiedoissa laitteen nimi on Samsung Galaxy Mega 2 (SM-G7508), joka viittaisi siihen, ettei tällä kertaa Mega-laitteita tule kaksittain, kuten viime kerralla (kuvassa Mega 6.3). Jos ruutukoko pitää paikkansa niin se ero koossa tulevaan Galaxy Note 4:ään jää todennäköisesti pieneksi.
GFXBenchin tiedoista selviää, että Mega on edelleen tarkoitettu edullisempaa suurta puhelinta haluavalle. Vaikka näyttö on suuri niin resoluutio on vaatimaton 720p. Tarjolla on kaksi gigatavua RAM-muistia, 8 gigatavua tallennustilaa, 12 megapikselin taka- ja 4,7 megapikselin etukamerat.
Prosessori on neliytiminen 1,2 gigahertsin kellotaajuudella toimiva ARM-piiri, joka löytyy Qualcommin ensimmäiseltä 64-bittiseltä järjestelmäpiiriltä. Adreno 306 -grafiikkapiiri viittaisi myös Qualcommin uudempaan edulliseen Snapdragon 410 -järjestelmäpiiriin.
Jäämmekin odottamaan tietoja julkaisusta sekä mahdollisia vuotokuvia.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy Mega 5.8 Samsung Galaxy Mega 6.3 Samsung Galaxy Mega 2
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.