Microsoft haastaa Applen ja Samsung: Vuoden lopulla tulossa aktiivisuusranneke

Manu Pitkänen
3. heinäkuuta, 2014 14:36

Microsoft ei aio myöhästyä käynnissä olevasta älykello- ja aktiivisuusrannekebuumista, kertoo yhtiötä suurennuslasilla tarkkaileva Paul Thurrott. Ohjelmistojätti on hänen mukaan saamassa valmiiksi aktiivisuutta mittaavan rannekkeen kehitystyön ja sen on tarkoitus tulla kauppoihin vielä tämän vuoden aikana.
Julkistamattoman laitteen on tarkoitus kilpailla asiakkaista Samsungin Gear Fitin ja vastaavanlaisten rannekkeiden kanssa. Se ei siis ole varsinasiesti älykello, kuten Samsungin Gearit ovat. Aktiivisuuden mittaamisen lisäksi Microsoftin ranneke osaa näyttää puhelimeen saapuvia ilmoituksia, eli ohjelmistoyhtiön visio tuntuisi olevan hyvin samankaltainen kuin muidenkin samassa markkinassa huseeraavilla firmoilla.
Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat rannekkeet, Microsoftin "Lumia-ranneke" toimii niin Windows Phone-, iOS- kuin Android-älypuhelinkin kanssa.
Applen uskotaan julkaisevan iWatchin syksyllä, joten Microsoft voi joutua tehdä hartiavoimin töitä saadakseen laitteelleen palstatilaa.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone Aktiivisuusranneke
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.