Odotettu ominaisuus tulossa Android-puhelimiin: Tuki usealle käyttäjälle

Manu Pitkänen
7. elokuuta, 2014 10:08

Google on lisäämässä Android-puhelimiin seuraavaan L-julkaisun yhteydessä tuen usealle käyttäjälle. Usean käyttäjäprofiilin tuen ansiosta puhelimen lainaaminen helpottuu ja lisäksi se yksinkertaistaa puhelimen käyttöä erilaisissa ympäristöissä (esim. vapaa-aika- ja työprofiilit).
Android-tableteissa ominaisuus on löytynyt jo versiosta 4.2-lähtien ja siihen lisättiin mahdollisuus hallita käyttäjäprofiilien käyttömahdollisuuksia 4.3-julkaisussa. Ominaisuutta ehdotettiin eilen Androidin kehityssivustolla lisättäväksi myös puhelimiin, mutta kehitysidea laitettiin jäihin, koska se on kuulemma tulossa seuraavan käyttöjärjestelmäpäivityksen (eli ilmaisesti Android L:n) mukana
Google esitteli tärkeimpiä Android L:n sisältämiä uusia ominaisuuksia I/O-kehittäjätapahtumassa kesäkuun lopulla. Android L sisältää esimerkiksi uuden ART-suoritusympäristön, uuden Material Design -käyttöliittymän, parannetut ilmoitukset ja parannuksia energiankulutukseen. Käyttöjärjestelmä julkaistaneen tämän vuoden lopulla.

Lue myös nämä
Tägit
Android Google Android L
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.