Pian esiteltävä selfie-Lumia esiintyy vuotokuvissa

Manu Pitkänen
8. elokuuta, 2014 9:37

Windows Phone Central on julkaissut valokuvia lähiaikoina julkistettavasta Lumia 730:stä ("Superman"). Aiemmin verkossa on julkaistu alumiinisilla kehyksillä varustetun Lumia 830:n ("Tesla") kuvia.
Stephen Elop esitteli vähän aika sitten molempia puhelimia Microsoftin sisäisessä esittelytilaisuudessa ja yhtiön matkapuhelinpomo Jo Harlow paljasti sisäisessä muistiossaan uusien puhelinmallien esittelyn koittavan pian, joten virallista tietoa Lumia 730:stä ja 830:stä ei tarvitse ilmeisesti kamalan kauaa odotella.
Lumia 730:n on tarkoitus brändätä selfie-puhelimeksi, koska siinä tavallista tarkempi etukamera. Yleensä puhelimien etukameroiden erotuskyky on liikkunut yhden ja kahden megapikselin tienoilla, mutta Lumia 730:een on isketty viiden megapikselin etukamera. Vastaavanlaiseen ratkaisuun on päädytty esimerkiksi HTC:n One (M8):ssa.
Windows Phone Centralin kuvissa näkyy, että Lumia 730:een on asennettu "Lumia Debian Red" -päivitys. Se on ilmeisestikin vähän aika sitten julkistettu Windows Phone 8.1 Update -päivitys, johon on lisätty hieman Lumia-ekstroja.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone Nokia Lumia Lumia Debian Red
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.