Motorolalta ensi kuussa kauppoihin 250 euron Moto G2

Matti Robinson
11. elokuuta, 2014 16:51

Motorolalta odotetaan uutta versiota suositusta Moto G:stä (kuvassa) aivan piakkoin. Uusimpien tietojen mukaan se nähdään kaupoissa jopa alle kuukauden päästä.
Älypuhelimeksi edullisen Moto G:n seuraaja noudattelee hyväksi todettua strategiaa, joten senkin hinta sijoittuu tietojen mukaan alempaan keskihintaluokkaan, vaikka kohoaakin edeltäjistä.
GSMArenan jälleenmyyntilähteiden mukaan 250 euron hintainen Moto G2 saapuu kauppoihin 10. syyskuuta eli melko tarkalleen kuukauden kuluttua. Jotkin jälleenmyyjät saavat eriä laitetta jo tämän kuun loppuun mennessä, mutta ei ole varmuutta saavatko he myydä laitetta ennen kymmenettä päivää.
Sekä Moto G2 että Moto G+1 nimillä kutsutun laitteen virallista nimeä myyntiedustaja ei kertonut, mutta sen sijaan viiden tuuman näytön hän vahvisti. Aiemmista vuodoista tekniikaksi odotetaan mm. viiden tuuman 720p-näyttöä, Snapdragon 400 järjestelmäpiiriä, gigatavua RAM-muistia ja 8 megapikselin kameraa.
On hyvin mahdollista – jopa todennäköistä – että Moto G esitellään ensimmäistä kertaa Berliinin IFA-messuilla ensi kuun alkupuolella.

Lue myös nämä
Tägit
Moto G Motorola Moto G Motorola Moto G 4G
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.