Windows Phone -sovellusten arvostelut eivät enää "kaiu kuuroille korville"

Manu Pitkänen
13. elokuuta, 2014 15:02

Microsoft on antanut kehittäjille mahdollisuuden vastata heidän sovelluksilleen Windows Phonen sovelluskaupassa annettuun käyttäjäpalautteeseen. Samankaltainen ominaisuus tuli kaikkien kehittäjien saataville Google Playssä viime vuonna.
Kommentointimahdollisuuden ansiosta kehittäjät voivat esimerkiksi kertoa miksi sovellus käyttäytyy tietyllä tapaa, yrittää korjata väärinkäsityksiä sekä kertoa milloin käyttäjien kohtaama ongelma on saatu korjattua. Kehittäjän antamista vastauksista ilmoitetaan arvosteluiden kirjoittajille sähköpostitse. Vastauksen jälkeen käyttäjä voi halutessaan muuttaa sovellukselle annettua arvosanaa.
Aiemmin sovellusten arvostelijoille on saattanut tulla tunne, että heidän kommentteja ei kuunnella ja palaute menee kuuroille korville. Nyt kun arvosteluihin on lisätty vastausmahdollisuus, aktiiviset kehittäjät voivat osoittaa olevansa tietoisia saadusta palautteesta.
Puhelinvertailun tietojen mukaan kehittäjät eivät välttämättä pysty vastaamaan kaikille käyttäjille, mikä johtunee käyttäjien tekemistä asetusmuutoksista. Kehittäjän vastaukset on ainakin toistaiseksi piilotettu ulkopuolisilta käyttäjiltä.
Alla on ruutukaappaus miltä HIGH.FI-sovelluksen arvosteluosio näyttää kehittäjälle päin (Respond-vastauspainike).


Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.