Ilmainen Spotify julkaistiin Windows Phonelle (PÄIVITETTY)

Matti Robinson
26. elokuuta, 2014 12:13

Spotify kertoo julkaisseensa mobiilisovelluksen ilmaisen version nyt myös Windows Phonelle. Aiemmin mobiiliversiota on voinut käyttää mm. Lumia-puhelimilla ainoastaan maksullisen Premium-tilin kanssa.
Toistaiseksi Puhelinvertailun toimituksen Lumiat eivät kuitenkaan suostuneet käynnistämään palvelua ilmaistilillä vaan virheilmoituksena annettiin Premium-pakko. Todennäköisesti sovellus päivittyy vielä tänään tai lähipäivinä. Tarkkailemme tilannetta ja päivitämme uutista, kun ilmaiskäyttö Lumioissa onnistuu.
Ilmaissoitto koskee sekä Windows Phone 8 että 8.1 -käyttöjärjestelmäversioita, joten valtaosa WP-puhelimista pääsee kokemaan ilmaisen Spotifyn. Musiikki rahoitetaan työpöytäsovelluksen tavoin mainoksilla, joita soitetaan kappaleiden välissä. Kappaleita ei pysty valitsemaan vaan käytössä on ainoastaan Shuffle-toiminto. Käyttäjä voi kuitenkin valita vaikkapa albumin tai soittolistan.
Samalla itse sovellus on kokenut muutoksia. Hakutuloksia on parannettu ja Discover-ominaisuudella pitämiesi artistien perusteella vastaavanlaisen musiikin löytäminen on helpompaa. Offline-kuuntelu ja korkeampi äänenlaatu ovat edelleen Premium-asiakkaiden yksinoikeus.
Kerro kommenteissa mikäli olet saanut Spotifyn toimimaan ilmaiseksi Windows Phonellasi. Spotifyn voi ladata Windows Phoneen täältä.
Päivitys: Nyt Spotifyn ilmaisversio on päivittynyt sovelluskauppaan. Mikäli ilmoitusta ei tule niin voit hakeutua sovelluskauppaan sovelluksen sivulle ja päivittää sovelluksen.

Lue myös nämä
Tägit
Spotify Windows Phone Nokia Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.