Sonyn kompaktin kokoinen huippupuhelin vuoti

Manu Pitkänen
2. syyskuuta, 2014 13:14

Sonyn vuoden alussa markkinoille tuoman Xperia Z1 Compactin seuraajan voisi kuvitella olevan nimeltään Z2 Compact, mutta tällaista puhelinta ei ilmeisesti ole tulossa länsimarkkinoille. Japanilaisten sanotaan hyppäävän suoraan kolmoseen ja esittelevän huomenna Berliinissä Z3:n ja Z3 Compactin.
Australialainen Android-sivusto Ausdroid on saanut käsiinsä kuvia julkistamattomasta Xperia Z3 Compactista ja julkaissut ne koko kansan ihmeteltäväksi. Ulkonäöllisesti puhelimessa ei tosin ole paljoakaan ihmeteltävää, koska se noudattaa hyvin pitkälle muissa puhelimissa nähtyä Sonyn design-linjaa. Ausandroidin mukaan puhelimesta löytyy 4,6 tuuman 720p-näyttö, 20,7 megapikselin kamera sekä 2,5 GHz:n Snapdragon 801 -suoritin ja 2600 milliampeeritunnin akku.
Puhelin on tulossa myyntiin valkoisena, mustana, oranssina ja vihreänä, joskin on muistettava että eri värien saatavuus voi vaihdella myyntialueittain. Sony on pitänyt mekkalaa puhelimiensa veden- ja pölynkestävyydestä, joten Z3 Compactin ei luulisi olevan myöskään arka vedelle.


Lue myös nämä
Tägit
Sony Android Sony Xperia Z3 Compact
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.