Applen designjohtaja: Sveitsin kelloteollisuus "on nesteessä"

Manu Pitkänen
4. syyskuuta, 2014 8:54

Uusien iPhonejen ja sekä iWatchin julkistus on enää vajaa viikon päässä. Odotukset ovat korkealla, Applen on odotettu laajenevan uuteen tuotekategoriaan käytännössä heti iPadin esittelyn jälkeen. Jotkut ovat pitäneet neljän vuoden odottelua liian pitkänä aikana ja ehtineet jo väittää Applen menettäneet innovaation lähteensä Steve Jobsin kuoleman myötä.
Applelle iWatch tarkoittaa näytönpaikkaa, millä se voi osoittaa vanhan Jobsin aikakauden touchin, eli kyvyn muuttaa kokonaisia tuotekategorioita, olevan tallella.
New York Timesille puhuneen Applen designjohtaja Jonathan Iven mukaan yhtiön kello tulemaan siinä määrin iso julkistus, että sveitsiläisille on luvassa ongelmia (NY Timesin mukaan Ive käytti paljon voimakkaampaa termiä kuin "ongelma"). Rohkeaa puhetta maailman johtavien kellojen valmistusmaasta. Kesän alussa Applen verkkopalvelupäällikkö Eddy Cue kehui tämän syksyn malliston olevan yhtiön parhain 25 vuoteen.
Ive vaikuttaisi olevan varma siitä, että Apple pystyy jatkamaan läpimurtojen sarjaa, johon ovat kuuluneet tällä vuosituhannella jo iPod, iPhone ja iPad. Mikäli näin käy, on mielenkiintoista nähdä miten tämä vaikuttaa Android-kellojen kehitykseen ja tuleeko älykelloista älypuhelimen tai tablettien veroinen massatuote.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone Apple Watch
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.