Kuvissa toimiva iPhone 6: Tältä Applen uutuus näyttää

Manu Pitkänen
6. syyskuuta, 2014 19:24

Syyskuun yhdeksännen päivän lähestyessä iPhone 6:een ja iWatchiin liittyvät salaisuudet ovat alkaneet paljastua pala palalta, kun yhä useammalle henkilölle ja väliportaalle joudutaan luovuttamaan arkaluontoista tietoa. IPhone 6:sta on liikkunut huhuja jo reilun vuoden verran ja nyt huhumylly on huipentunut toimivasta yksilöstä vuotaneisiin valokuviin.
Zzray-nimimerkin takaa Weibossa kirjoitteleva henkilö on julkaissut valokuvia päällä olevasta 4,7-tuumaisesta iPhonesta. Vaikka puhelimen ulkonäkö on tullut monien muiden vuotojen kautta jo hyvin selville, varmistaa päällä oleva ja viranomaismerkinnöillä varustettu laite puhelimen lopullisen ulkonäön.
IPhone 6 on etupuolelta helposti tunnistettavissa iPhoneksi, sillä Apple ei ole lähtenyt tekemään siihen suurempia muutoksia (muuta kuin siirtymällä 2.5D-suojalasiin). Takapuolelta eroja iPhone 5s:ään löytyykin jo paljon enemmän. Puhelimessa käytetään iPod touchista tuttua pyöreälinjaisempaa muotoilua lisäksi puhelimen takakuori on nyt täysin yksivärinen. Antenniratkaisu on laitettu uusiksi ja puhelimen ylä- sekä alaosasta löytyy ellipsimäiset antennipaikat.
IPhone 5s:n yhteydessä esitelty kaksivärinen True Tone -salama on muuttunut pillerimuotoisesta pyöreään ja kamerakin tunkeutuu iPhone 6:ssa hieman rungosta ulos.
Zzrayn julkaisemissa kuvissa näkyy iPhone 6:n aloitusnäyttö, johon mahtuu nyt yksi sovellusikonirivi lisää (Apple lisäsi rivien määrää viimeksi iPhone 5:llä). Passbook-sovelluksen ikoniin on lisäksi ilmestynyt punainen raita, jossa näyttäisi olevan maksukorttia muistuttava ikoni. Kuvake viittaisi siihen, että iPhone 6:sta löytyisi tuki mobiilimaksamiselle, mistä on viime viikkoina riittänyt paljon puhetta.



Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone iOS 8
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.