HIGH.FI, "Vaihtoehto Amppareille", saapui vihdoin myös Androidille

Petteri Pyyny
6. syyskuuta, 2014 10:36

Keväällä julkistettu uutiskeräimemme, HIGH.FI, on kehittynyt ja monipuolistunut koko kuluneen puolen vuoden aikana. Ylivoimaisesti eniten toivottu "ominaisuus" on ollut sovelluksen tuominen tarjolle eri mobiilialustoille.
Nyt, pari kuukautta kestäneen erittäin intensiivisen betatestausjakson päätteeksi, olemme vihdoin saaneet valmiiksi HIGH.FI uutisvahdin Android-version.

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


Ensimmäisenä tietysti herää kysymys siitä, mitä uutta ja erilaista kilpaileva sovellus voi tuoda, mitä muilta vastaavilta sovelluksilta ei jo löydy. Maininnan arvoisina pidämme itse:



Tämä on nyt ensimmäinen julkinen vesio sovelluksesta, joten kehitystyö on vasta aluillaan. Toivommekin kehitysideoita, palautetta ja raportteja mahdollisista bugeista mahdollisimman laajasti. To-do -listallamme on jo ideoita jatkoa ajatellen, mutta kuulemme niistä mielellämme myös teiltä.
Ja se latauslinkkihän oli siis:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


P.S. Se aimmin mainittu Windows Phone-sovellushan löytyy täältä. Toinen HIGH.FI'n päälle rakennettu mobiilisovellus on kolmannen osapuolen kehittämä Haikala Sailfish/Jollalle.
P.P.S. Jos intoa riittää, myös vaihtoehtoisen sovelluksen saa koodata, vaikka ihan itse -- avasimme HIGH.FI'n ohjelmointirajapinnan hiljattain vapaaseen käyttöön.
P.P.P.S. Android-sovelluksemme koodasi Markku Hulkkonen, kaikki kunnia kaikesta toimivasta kuuluu hänelle -- kaikki ongelmat taas ovat pääosin allekirjoittaneen vastuulla :-)

Lue myös nämä
Tägit
Android mobiilisovellukset High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.