Lumia 1020 jää ilman Denim-päivityksen kameraparannuksia?

Valtteri Ahonen
8. syyskuuta, 2014 19:32

Microsoftin tähänastisten tiedotusten perusteella näyttäisi siltä, että superkamerapuhelimeksi tituleerattu Lumia 1020 on jäämässä ilman seuraavaa Denim-päivitystä, joka tuo parannuksia muun muassa kameran nopeuteen.
Denim-päivitys tulee Windows Phone 8.1 Update 1:n jatkoksi valikoiduille Lumia-puhelimille, jotka näyttäisivät olevan mallit 1520, 930, 830 sekä jenkkimalli Icon. Ilmeisesti ainakin joiltain osin päivitys löytyy myös 735 sekä 730 Dual SIM -malleista. Conversations-blogin mukaan tämä johtuu rautapuolen rajoituksista.
Varsinainen Update 1, joka tulee ainakin kutakuinkin kaikille Windows 8.1:n saaneille malleille, tuo mukanaan esimerkiksi mahdollisuuden säätää herätyskellon automaattisen torkun viivettä ja mahdollisuuden käyttää kansioita kotiruudulla ilman erillistä sovellusta. Mukana on myös liuta muita, suhteellisen maltillisia parannuksia.
Valituille Lumia-malleille on tulossa myös muita päivityksiä, joista ehkä odotetuimpana Nokia Cameran päivitys Lumia Cameraksi. Tämä tuo mukanaan uuden nimen lisäksi dynaamisen salaman, HDR-kuvauksen ja merkittäviä nopeusparannuksia.
On mahdollista ja jopa todennäköistä, että Lumia 1020 tulee saamaan osan Denim-päivityksestä, mutta nykytietojen valossa ei kaikkea. Valitettavasti näyttää siltä, että nimenomaan kamerapäivitysten osalta anti tulee jäämään vajaaksi.
Conversations-blogissa on nähtävillä täysi lista päivityksen sisällöstä.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Lumia Lumia Denim
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.