Ihanan kallista: iPhone 6 tilattavissa myös 24 karaatin kultapinnoituksella

Juha Tuppi
9. syyskuuta, 2014 13:54

Jos sinulta löytyy rahaa niin että ranteita pakottaa ja haluat pistää naapurin Apple-fania piirun verran paremmaksi, brittiläinen muotoilija Alexander Amosu tarjoaa siihen oivan keinon.
Amosun verkkosivuilla on nimittäin tarjolla ennakkotilattavana kultainen iPhone 6. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä värivaihtoehto, sillä puhelin on oikeasti pinnoitettu 24 karaatin kullalla hyödyntäen samaa tekniikkaa kuin kultaisten Rolex-rannekellojen valmistuksessa. Tilaaja voi myös valita, haluaako hän luksusluurinsa sävyltään kelta- vai punakultaisena.
Puhelimeen on saatavilla myös kaiverrus, joka voi olla esimerkiksi sen omistajan nimi tai firman logo. Lisäksi nopean tilaajan bonuksena tarjolla on Amosun nahkainen suojakotelo kaupan päälle, mikäli tilaus tehdään ennen perjantaita 12. syyskuuta. Nahkakotelon arvoksi kerrotaan 150 puntaa eli noin 187 euroa.
Kuten kuvitella saattaa, kultainen iPhone 6 ei irtoa halvalla: Amosu pyytää mallistaan 2 399 puntaa eli noin 2 990 euroa. Luksuslaitteesta myös raportoinut Pocket-Lint-sivusto tietää kertoa, että maksun voi suorittaa myös PayPal-palvelun kautta. Lisäksi potentiaalisen ostajan on hyvä huomioida, että vaikka Applen odotetaankin julkistavan uuden iPhonensa tänään, sen myyntiin saapuminen lienee vielä viikkojen päässä – eikä kultainen mallikaan varmasti saavu ostajansa hyppysiin sitä aikaisemmin.

Lue myös nämä
Tägit
Apple iOS Apple iPhone Alexander Amosu
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.