Ostaisitko mieluummin pyöreän Apple Watchin? Tältä se näyttäisi

Manu Pitkänen
11. syyskuuta, 2014 13:38

Kellot näyttävät aikaa, mutta sen lisäksi ne ovat koruja, joilla ihmiset korostavat omaa persoonallisuuttaan. Tästä syystä ne ovat myös hyvin henkilökohtaisia, eli tietyn kellon ulkonäkö ei välttämättä ole kaikkien mieleen. Jotkut tykkää pyöreistä kelloista, jotkut kulmikkaista. Yksi voi tykätä isosta kellosta ja toinen pienestä. Kellon valmistusmateriaalikin jakaa ihmisten mielipiteitä.
Vaikka Apple Watchissa tämä seikka on otettu huomioon kolmen erilaisen rungon (eroavat materiaalien suhteen), kahden eri koon, useiden erilaisten hihnojen sekä muuteltavien kellotaulujen muodossa, eivät kaikki lämpene välttämättä laitteen neliskanttiselle muotoilulle. Käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelija Alcion päättikin visualisoida miltä pyöreä Apple Watch voisi näyttää käytännössä.
Jotta pyöreän Apple Watchin toteutus olisi mahdollista, olisi siinä todennäköisesti pakko käyttää pyöreää akkua. Geometrian takia neliskanttisesta akusta jää paljon hukkatilaa, mikä on luonnollisesti iso ongelma kellon kokoisissa laitteissa (älykellojen akkukesto on jo nyt heikolla tasolla). Älykelloihin soveltuvia pyöreitä akkuja ei ilmeisesti ole kuitenkaan vielä saatavilla, sillä Motorolakin on päätynyt käyttämään omassa Moto 360 -kellossaan neliskanttista akkua.
Mitä mieltä olette, toimiiko Apple Watch paremmin pyöreänä?






Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple Watch
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.