Samsung hyökkää iPhonea 6:ta vastaan – "Ei siihen neroa tarvita"

Manu Pitkänen
11. syyskuuta, 2014 19:29

Miljardeja dollareita markkinointiin vuosittain käyttävä Samsung on aloittanut heti tuoreeltaan lokakampanjan Applen tiistaina esittelemiä iPhone 6:ta ja 6 Plussaa vastaan. Oikeastaan Samsung aloitti mollaamisen jo heinäkuussa julkaistulla mainoksella, jolloin Samsung muistutti kuluttajia, että sen puhelimissa on jo iso näyttö.
IPhonea ja sen omistajia vähättelevistä mainoksista on tullut lähes kiinteä osa Samsungin markkinointikampanjoita Yhdysvalloissa, joten yhtiön reagointi oli ennustettavissa. Riippumatta siitä kumpi osapuoli julkaisee uuden puhelimen, Samsung yrittää mainoksissaan yleensä korostaa omien laitteiden etuja esittämällä Applen tuotteita tavalla tai toisella huonossa valossa.
IPhonen omistajia on kuvailtu vanhanaikaisiksi ja tylsiksi ihmisiksi, kun taas Galaxyn ostaneet ovat yleensä nuoria ja trendikkäitä. Merkkiuskollisuudellekin on naurettu Samsungin mainoksissa.
Uunituoreet It Doesn't Take a Genius -mainokset on katsottavissa alta. Videolla olevat sinipaitaiset miehet esittävät Applen kauppojen henkilökuntaa (joita kutsutaan nimellä Genius eli suomennettuna neroiksi).






Lue myös nämä
Tägit
Apple Samsung Apple iPhone Samsung Galaxy Note 4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.