iPhone 5s:ään saa nyt 4K-kuvauksen 999,99 dollarin sovelluksella

Manu Pitkänen
15. syyskuuta, 2014 14:15

App Storesta löytyy niin edullisia kuin kokonaan ilmaisiakin sovelluksia, mutta toisesta ääripäästä löytyy erittäin kalliit sovellukset. Se mikä on lopulta kallista ja mikä ei, riippuu tietysti käyttäjästä ja käyttötarkoituksestakin. Kaikkein kalleimmat sovellukset maksavat App Storessa 999,99 dollaria (899,99 euroa).
Tuhannen dollarin App Store -sovellusten kerhoon on liittynyt i4softwaren kehittämä Vizzywig 4K (App Store), jonka avulla voi halutessaan kuvata iOS 7:llä varustetulla iPhone 5s:llä 4K-videota. Sovelluksesta löytyy myös mahdollisuus editoida 4K-videoita.
Tarkalleen ottaen Vizzywig 4K ei kuvaa suoraan 4K-videota, vaan se ottaa sarjakuvauksen avulla raakavalokuvia 24 FPS:n kuvataajuudella ja liittää ne yhdeksi videotiedostoksi. Ääntä tallennetaan synkronoidusti kuvien räpsimisen kanssa. Slashgearin mukaan kyseessä on App Storen ensimmäinen 4K-kuvaukseen tarkoitettu sovellus.
Sovelluksen hinta on varsin suolainen, sillä halvemmalla pääsisi jos ostaisi iPhone 5s:n rinnalle Samsungin Galaxy S5:n tai Galaxy Note 4:n, joista molemmista löytyy tuki 4K-videon kuvaukselle (30 FPS:n kuvataajuudella). Sovelluksen ostajan kannattaa pitää mielessä, että ainakaan tällä hetkellä ohjelma ei toimi iOS 8:ssa sarjakuvaustilan rajoitusten takia.
Muita App Storesta löytyviä tuhannen dollarin sovelluksia ovat iVIP Black, CyberTuner, QSFFStats, Agro, MobiGage, Alpha-Trader ja BarMax CA.


Lue myös nämä
Tägit
4K Apple iPhone Vizzywig 4K
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.