Näin Google aikoo päivittää Androidin Play-sisältökauppaa

Manu Pitkänen
17. syyskuuta, 2014 14:31

Android Police -sivusto on saanut käsiinsä uusia ruutukaappauksia kehitteillä olevan Android L -käyttöjärjestelmän mukana tulevasta Google Play -sisältökaupasta. Google on uusimassa mobiilikäyttöjärjestelmänsä käyttöliittymää ja uusi Material Design -suunnittelukieli näkyy siten myös uudessa Play-sovelluksessa.
Uusi Play Store 5.0 -sovellus on Android Policen kuva-aineiston perusteella edeltäjäänsä graafisempi ja käyttää käytettävissä olevaa näyttöalaa paljon rohkeammin hyväkseen. Sisältökauppojen yläreunassa oleva palkki on leveämpi, minkä lisäksi kauppojen värikoodaus on päivitetty Material Design -värikartastoon. Huomattavaa on myös se, että Google on siirtynyt pois osittain piilotetusta hampurilaiskuvakkeesta.
Android Policen mukaan Play-sovellukseen olisi tulossa myös parannuksia sovellusten palautusprosessiin. Uudessa sovelluksessa Android-käyttäjä voi valita palautettavat sovellukset laitekohtaisesti, ts. Play-sovellusta voi pyytää lataamaan uuteen tablettiin samat ohjelmat, jotka oli asennettu vanhaan tablettiin (tällöin Android-puhelimessa olevia sovelluksia ei ladata).


Lue myös nämä
Tägit
Android Google Google Play Android L
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.