Apple lykkää iOS 8:n avainominaisuuden käyttöönottoa

Manu Pitkänen
18. syyskuuta, 2014 12:05

Apple on joutunut lykkäämään HealthKit-rajapinnan käyttöönottoa muutamalla viikolla viime hetkellä ilmitulleen ohjelmistovirheen takia. Tästä syystä yhtiö joutui poistamaan App Storesta rajapintaa hyödyntävät sovellukset, vaikka se oli hetkeä aikaisemmin alkanut hyväksyä niitä sovelluskauppaansa.
Financial Timesin Tim Bradshaw'n mukaan virheen korjaaminen vaatii ohjelmistopäivityksen ja Applen tavoitteena on tuoda HealthKitiä käyttävät sovellukset App Storeen tämän kuun loppuun mennessä. IOS 8:aan päivittäneet käyttäjät joutuvat pärjäämään viikon tai kaksi rajoitetusti toimivan Health-sovelluksen kanssa.
Apple aloitti iOS 8:n jakelun käytössä oleville iPhone-puhelimille, iPad-tableteille ja iPod touchille eilen illalla. Käyttöjärjestelmän tukemista laitteista ja tarkemmista ominaisuuksista löytyy lisää tietoa aiemmasta artikkelista. Apple aloittaa iOS 8 -pohjaisten iPhone 6- ja iPhone 6 Plus -puhelimien myynnin Yhdysvalloissa ja kahdeksalla muulla markkinalla huomenna. Suomessa tietyt kaupat alkavat ottaa tuolloin ennakkotilauksia vastaan (tulee myyntiin ensi viikon perjantaina).

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone iOS 8 HealthKit
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.