Apple julkaisi iOS 8.0.1 -päivityksen – käyttäjät kertovat uusista ongelmista

Manu Pitkänen
24. syyskuuta, 2014 20:48

Apple on julkaissut viikko sitten jakeluun tulleelle iOS 8 -käyttöjärjestelmälle pienimuotoisen 8.0.1-päivityksen, joka sisältää korjauksia muun muassa HealthKitiin, kolmansien osapuolien näppäimistöjen toimintaa, Safarin tiedostojen lataamiseen verkkoonpäin sekä uusissa iPhoneissa käytettyyn reachability-ominaisuuteen.
Korjausten lisäksi päivitys näyttää tuovan mukanaan myös uusia ongelmia. Joissain tapauksissa puhelimet eivät suostu yhdistämään matkapuhelinverkkoon. Puhelimen uudelleenkäynnistäminen tai lentokonetilan aktivointi/deaktivointi ei näyttäisi tepsivän ongelmaan. Lisäksi joillakin käyttäjillä Touch ID -sormenjälkilukija on kytkeytynyt pois päältä.
Päivityksen lataamista ja asentamista kannattaa siis miettiä tarkkaan.
Päivitys. Apple on vetänyt päivityksen pois jakelusta ja yhtiö aikoo julkaista uuden päivityksen lähiaikoina. Apple on vahvistanut, että ongelmat koskivat ainoastaan iPhone 6- ja iPhone 6 Plus -puhelimia, joita ei vielä Suomessa pitäisi juuri liikkua, sillä niiden myynti alkaa vasta perjantaina. Ohjeet 8.0.1-päivitykseen poistamiseen löytyvät täältä.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone Touch ID iOS 8
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.