WeChat on kasvanut Whatsappia ja Facebookia suuremmaksi viestittelijäksi

Matti Robinson
24. syyskuuta, 2014 16:55

Olemme aiemminkin kertoneet huippusuositusta ja maailmaa valloittavasta viestisovelluksesta nimeltä WeChat. Facebookin Messengeriä, Snapchatia ja Whatsappia haastava sovellus on nyt yhdellä mittarilla selkeästi suosituin viestintäsovellus.
GlobalWebIndexin Jason Mander kertoo yhtiön blogissa maailman suosituimmista viestisovelluksista. Yhtiö vertaili sovelluksia globaalisti käyttäjäryhmässä, jonka ikähaarukka on 16-64 ikävuotta. Tässä kategoriassa maailman ykköseksi nousi selväti WeChat.
WeChat on erityisen suosittu Kiinassa, jossa sitä käyttää kuukausittain vähintään 80 prosenttia kaikista ikäryhmän mobiilikäyttäjistä. Näin ollen koko maailmankin mittakaavassa Kiina nostaa WeChatin 35 prosenttiin. Seuraavina ovat hyvin lähekkäin Whatsapp, Facebook ja Skype.
Kun Kiina otetaan pois laskuista niin suosituimmaksi nousee Whatsapp ohi Facebookin. Huomion arvoista on Manderin mukaan myös se, ettei Snapchat ole kahminut maailmanlaajuisesti samanlaista palaa kakusta kuin tiettyjen maiden teiniryhmissä. Globaalisti sitä käyttää vain noin 5 prosenttia.

Mitä pikaviestimiä te käytätte?

Lue myös nämä
Tägit
Facebook Skype WhatsApp Facebook Messenger Snapchat WeChat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.