HTC esitteli kahdella 13 megapikselin kameralla varustetun Desire EYE:n

Manu Pitkänen
9. lokakuuta, 2014 9:23

HTC esitteli eilen New Yorkissa pidetyssä Double Exposure -tapahtumassa Desire EYE -älypuphelimen, jonka erikoisuutena on sekä etu- että takapuolelle sijoitetut 13 megapikselin kamerat, joissa molemmissa on laajakulmainen optiikka sekä kaksois-LED-salama.
Desire EYE -puhelimesta löytyy HTC:n kehittämiä EYE Experience -kuvausominaisuuksia, joiden avulla kamera seuraa esimerkiksi videopuhelun aikana keskustelijoiden (max. neljä) päänliikkeitä ja mukauttaa kuvausasetuksia niiden mukaan. Lisäksi etu- ja takapuolen kameroilla voidaan tallentaa videokuvaa samanaikaisesti tai etupuolen kameran kuva voidaan liittää takapuolen kameran ottamaan kuvaan. Pakettiin kuuluu myös puheohjattu laukaisin, minkä avulla kuvan voi ottaa say cheese -komennolla.
HTC kertoi samalla päivittävänsä Zoe-ohjelmistonsa versioon 1.0 ja laajentavansa laitteistotukea. Uusimpien Android-puhelimien lisäksi Zoen voi ladata tulevaisuudessa iPhoneihin. Ohjelmiston avulla voi tehdä valokuvista ja videoklipeistä automatisoidusti koostevideoita.
Vedenkestävä (IPX7: kestää metrin syvyydessä 30 min.)HTC Desire EYEssä on 5,2 tuuman Full HD -näyttö sekä 2,3 gigahertsin taajuudella tikittävä Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri. Sisäistä tallennustilaa on yhteensä 16 gigatavua, mutta sitä pystyy laajentamaan muistikortin avulla. Puhelimessa on myös kolme mikrofonia taustamelun vaimentamiseen.
Puhelin tulee myyntiin Pohjoismaissa marras-joulukuussa. Hintaa ei ole vielä paljastettu.

Lue myös nämä
Tägit
älypuhelin Android HTC HTC Desire Eye
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.