Androidin HIGH.FI Uutisvahti päivittyi: "Parempi kuin Ampparit"

Petteri Pyyny
21. lokakuuta, 2014 22:35

Vuoden 2014 toistaiseksi isoin projektimme, HIGH.FI Uutisvahti, on edennyt pitkälti suunnitelmien mukaan: sovellusta ladataan mukavaan tahtiin, saamme jatkuvasti kehitysideoita käyttäjiltä ja parannamme pikkuhiljaa niin verkkosivujamme kuin mobiilisovelluksiammekin.
Kun julkaisimme sovelluksemme Android-version kuutisen viikkoa sitten, käyttäjäpalaute oli hellyttävän yksimielistä: "Kiva sovellus, mutta kaksi puutetta..". Toinen toiveista oli mahdollisuus suodattaa esim. viihde- tai urheilu-uutiset kokonaan pois uutislistoista. Tämä toteutettiin lokakuun lopulla julkaistuun versioon. Toinen toiveista oli mahdollistaa "vähemmän tiivis" listaus, joka sopisi paremmin tarkoille näytöille ja väsyneille silmille. Tämä toive toteutui tänään julkaistussa v1.057:ssa, jossa toimme sovellukseen vaihtoehtoisen, "väljemmän" uutislistan.
HIGH.FI Uutisvahdin voi ladata seuraavista linkeistä:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille
HIGH.FI Uutisvahti Windows Phonelle


Lähestymme pikkuhiljaa 10'000 mobiilisovelluslatauksen rajaa, mutta itse katsomme, että olemme vasta alkuvaiheessa niin sovelluksen kuin uutiskeräimemme kanssa - kehitysideoiden lista on useamman A4-arkin mittainen. Mutta toivomme luonnollisesti lisää ideoita, niin sivujen, APImme kuin mobiilisovellustenkin suhteen.
Eli: Kerro meille, miten saisimme tehtyä HIGH.FI'sta parhaan uutispalvelun, niin verkkopalveluna kuin mobiilisovelluksenakin? Kerro melle ideasi joko kommenteissa tai palautelomakkeemme kautta.

Lue myös nämä
Tägit
Android mobiilisovellukset High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.