Nokian kartat tulivat kaikkien Android-puhelimien saataville

Manu Pitkänen
21. lokakuuta, 2014 17:16

Nokia on tuonut HERE-karttasovelluksensa kaikkien Android-laitteiden saataville. Beta-vaiheessa olevaa sovellusta ei kuitenkaan löydy Google Playstä, vaan se pitää ladata HERE:n verkkosivuilta osoitteesta here.com/beta/android.
Ennen sovelluksen lataamista omaan Android-puhelimeen, kannattaa käydä katsomassa puhelimen asetuksista (Asetukset > Tietoturva) sallivatko ne Google Playn ulkopuolisista lähteistä ladattujen ohjelmien asentamisen. HEREn verkkosivuilta ladattu ohjelma ei päivity automaattisesti, vaan päivitykset pitää asentaa käsin. Kannattaakin seurata uutisointia, jotta pysyy kärryillä päivityksistä.
HERE-sovelluksen toimivuutta testataan parhaillaan eri laittessa, mutta Nokian mukaan karttojen pitäisi toimia ainakin kaikissa niissä puhelimissa, joista löytyy Android 4.1. Gigatavu keskusmuistia ja 4–6 tuuman näyttö ovat myös suositeltavia ominaisuuksia.
Nokia julkaisi jo aiemmin karttapalvelunsa beta-version Samsungin Galaxy-puhelimille. Karttojen on luvattu ilmestyvän lähiaikoina myös iPhonelle.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Android Google Nexus 7 Nokia Here Google Nexus 4 HTC One Nexus 5 HTC One (M8) Here Maps Google Nexus 6
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.