Hurja kuva vihjaa maailman ohuimmasta älypuhelimesta

Valtteri Ahonen
28. lokakuuta, 2014 9:11

Kiinalainen elektroniikkavalmistaja Vivo on valmistelemassa maailman ohuimman älypuhelimen julkistusta, mikäli netissä leviävää kuvaa on uskominen.
Niin ikään kiinalaisessa sosiaalisen median palvelussa Weibossa julkaistut kuvat paljastavat hyvin vähän, mutta riittävästi herättämään kuhinaa. Kuvissa uusi puhelin on asetettu iPhone 5:n (tai 5S:n) kanssa rinnan. Uutuus näyttäisi olevan paksuudeltaan hyvin tarkalleen puolet Applen puhelimen paksuudesta, mikä tarkoittaa noin 3,8 milliä. Kuvista uutisoi muun muassa G4Games.


Tällä hetkellä maailman ohuimman älypuhelimen titteliä pitää hallussaan 5,1 millimetrin paksuudellaan Gionee Elife S5.1. Vivon uutuus alittaisi toteutuessaan tämän 1,3 millimetrillä, mikä ei ehkä kuulosta paljolta, mutta kuitenkin on sitä.
Mikäli kuvat ovat aitoja ja superohut puhelin todella on tuloillaan, on Vivolla edessään suuri haaste saada myös puhelimen muut ominaisuudet vähintään kilpailijoiden tasolle. Ensimmäisenä mieleen tulee kysymyksiä esimerkiksi akkukestosta.

Lue myös nämä
Tägit
älypuhelin Vivo
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.