Huippusuosittu Windows Phone -paljastussovellus pakotettiin lopettamaan

Petteri Pyyny
1. marraskuuta, 2014 12:52

Maailmalla erittäin suosituksi kasvanut Secret on yksi niistä lukuisista sovelluksista, joita ei Windows Phone-alustalle saa. Windows Phonen yksi ahkerimmista epävirallisten versioiden kehittäjistä, Rudy Huyn, on kuitenkin luonut sovelluksesta yhteensopivan WP-version, 6cretin.
Nyt Secret on ottanut isot pyssyt käyttöön ja pakottanut Huynin poistamaan sovelluksensa Windows Phone -kaupasta tekijänoikeuksiin ja käyttöehtojensa rikkomiseen vedoten. Secretin mukaan kaikki palvelussa julkaistut "salaisuudet" ovat yhtiön omistuksessa ja näin ollen 6cret rikkoo yhtiön tekijänoikeuksia.
Secret on sovellus, jonka kautta ihmiset voivat tunnustaa ja paljastaa salaisuuksiaan anonyymisti muille sovellusta käyttäville.

tonight is the night of #6cret death, you can thank Jared for that (@thedrivein). WP users have no more secrets pic.twitter.com/o9V9jCOXrV

-- Rudy Huyn (@RudyHuyn) November 1, 2014


Nyt WP-käyttäjät ovatkin alkaneet pommittamaan Secretin ylläpidon Twitter-tiliä, vaatimalla vastapainoksi Secretiltä virallista sovellusta Windows Phone-alustalle.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone tekijänoikeus mobiilisovellukset Secret 6cret Rudy Huyn
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.