Mitä ihmettä LG? Aka-puhelimen sisällä asuu hahmo, joka tirkistelee takaisin

Matti Robinson
11. marraskuuta, 2014 14:10

LG on esitellyt Koreassa uuden puhelinmallin, joka rikkoo käsityksiä perinteisistä älypuhelimista. Uuden puhelimen mukana tulee nimittäin persoonallinen hahmo, joka tervehtii näytön takaa.
Aka-puhelimen taustalla on GSMArenan mukaan tarina avaruusolioiden valtauksesta, mutta tarkkaa tietoa siitä miten Akat joutuivat puhelimiin ei ole. Kyseessä ovat kuitenkin eräänlaiset tamagotchin kaltaiset hahmot, joilla on omat persoonallisuutensa. Hahmojen nimet ovat Eggy (keltainen), Wooky (valkoinen), Soul (musta) ja YoYo (pinkki). Hahmojen silmät kertovat erilaista tietoa, kuten ilmoituksia. Silmät näkyvät kun puhelin on osaksi peitettu suojakannella.
Kyseessä on kuitenkin sisuksiltaan aivan tavallinen Android-puhelin, josta löytyy muun muassa viiden tuuman 720p-näyttö, neliydinsuoritin, 1,5 gigaa RAM-muistia, 8 megapikselin kamera ja LTE-yhteydet. Hintaa keskinkertaiselle raudalle on kuitenkin tullut hahmoista melkoisesti lisää, sillä laitetta myydään Koreassa 500 000 korean wonin (n. 367 euroa) hintaan.
Laite vaikuttaa sen verran aasialaiselta, että todennäköisesti laitetta ei Suomessa nähdä, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Lue myös nämä
Tägit
LG Aka Android LG
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.