Samsungilla on suuria ongelmia metallirakenteen kanssa?

Matti Robinson
11. marraskuuta, 2014 16:56

Apple on myynyt pääosin metallista ja lasista valmistettuja puhelimia jo vuodesta 2010. Vastausta on odotettu arkkiviholliselta Samsungilta, mutta sitä ei ole vieläkään toden teolla nähty. Ilmeisesti Samsungilla on ollut Appleakin enemmän ongelmia metallirakenteen kanssa eikä se halua kokea signaalin kanssa samoja ongelmia kuin Apple.
Venäläissivuston mukaan Samsungin uudet A-sarjan metallipuhelimet eivät pysty kilpailemaan signaalivoimakkuudessa Galaxy S5:tä vastaan. Kun S5:n signaali on -82 dBm niin A3 ja A5 saavat tulokseksi -92 ja -93 dBm. Vaikka tulos ei ole vielä katastrofaalinen, niin se on selkeästi heikko. Kymmentä tai kahtakymmmentä huonompi tulos tarkoittaisi esimerkiksi pätkivää nettiä.
Mikäli kyseessä on todellinen ongelma Samsungilla, ei se luonnollisesti tarkoita hyvää ajatellen seuraavien huippupuhelinten laadukkaampia materiaalivalintoja. Yhtiö ei varmasti halua riskeerata signaalikatastrofia tärkeimmille laitteilleen. Siispä toivottavaa on, että ongelmat saadaan kuriin pian, jotta voisimme nähdä esimerkiksi metallisen Galaxy S6:n.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy A5 Samsung Galaxy A3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.