Microsoft vahvisti Lumioiden päivitystilanteen: Windows 10 on tulossa

Manu Pitkänen
13. marraskuuta, 2014 22:36

Jos omistat Windows Phone 8 -sukupolven Lumian, niin voit huokaista helpotuksesta: Microsoft on vahvistanut Twitterissä @Lumia-profiilin kautta muutamaan otteeseen, että kaikki WP8:lla varustetut älypuhelimet tullaan päivittämään Windows 10:llä. Siispä myös kesällä tarjousmyynnistä ostettu Lumia 520 päivittyy ensi vuonna Windows 10:een.
Tieto ei varsinaisesti ole mikään yllätys, sillä Microsoft on omassa tuote-elinkaarikäytännössään lupautunut tarjoamaan Windows Phone 8 -puhelimille vähintään 36 kuukauden ajan ohjelmistopäivityksiä. Ensimmäisen sukupolven Lumioista on kuitenkin voinut joillekin jäädä paha maku suuhun, sillä niitä ei koskaan päivitetty Windows Phone 8:aan.
Kuten alla olevista twiiteistä voi lukea, on Windows Phone -brändi häviämässä seuraavan päivityksen myötä tyystin – käyttöjärjestelmää kutsutaan vastaisuudessa Windowsiksi eikä Windows Phoneksi. Tällä viikolla Microsoft esitteli ensimmäisen Lumia-älypuhelimen, josta ei enää löydy Nokian logoja.

@_Y06_ There will be Windows 10 upgrades for all Lumia Windows Phone 8 devices :) And we will release new Windows 10 models in the future!

-- Lumia (@lumia) November 11, 2014


@Kalars07 We plan to upgrade all Windows Phone 8 devices to Windows 10 in the future :)

-- Lumia (@lumia) November 13, 2014

Lue myös nämä
Tägit
Windows Microsoft Windows Phone Nokia Lumia Nokia Lumia 825 Windows 10 Microsoft Lumia Microsoft Lumia 535
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.