Windows 10:n ominaisuuksista lisää tietoa tammikuussa – huomio puhelimissa?

Manu Pitkänen
28. marraskuuta, 2014 14:48

Jo kaksi viikkoa sitten kerrottiin Windows 10:n seuraavan isomman päivityksen tulevan ensi vuoden alussa. The Verge on onnistunut vahvistamaan omista lähteistään nämä tiedot. Microsoftin odotetaan esittelevän Windows 10:n ominaisuuksia laajamittaisemmin tammikuun lopulla.
Microsoft esitteli Windows 10:tä pintapuolisesti jo syyskuun lopussa. Tilaisuudessa ei kuitenkaan paneuduttu kovin tarkasti seuraavan käyttöjärjestelmän kuluttajille suunnattuihin ominaisuuksiin. Huomion keskipisteessä oli käyttöjärjestelmän desktop-versio, puhelimista tai tableteista ei puhuttu juurikaan. Tammikuun lopun tilaisuudessa Microsoft aikoo kertoa avoimemmin Windows 10:stä ja tuolloin saadaan todennäköisesti lisää tietoa käyttöjärjestelmän puhelin- ja tablet-versioista.
Apple ja Google ovat käyttäneet puhelimissa ja tableteissa käytännössä samaa käyttöjärjestelmää. Microsoft on lähestynyt laitteita erilaisesta kulmasta: puhelimille tarjotaan Windows Phonea ja tabletteihin kosketusnäytöille optimoitua Windows 8:aa. Windows 10:n myötä alustatason raja-aidat eri laitteiden välillä ovat hälvenemässä.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Nokia Lumia Windows 10 Windows Phone Microsoft Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.