Androidin HIGH.FI Uutisvahtiin päivitys - "Parempi kuin Ampparit ja muut kilpailijat"

Petteri Pyyny
4. joulukuuta, 2014 20:47

Uutissovelluksemme, HIGH.FI Uutisvahti, saapui Androidille kolme kuukautta sitten. Tuon jälkeen sovellusta on ladattu (meidän näkökulmastamme) hurjaa tahtia ja sovellus on saanut valtavan määrän positiivista palautetta tänä aikana. 4,1 tähden arvostelujen keskiarvo, lähes 400 käyttäjäarviota ja sadat positiiviset palautteet sähköpostissamme kertovat meille siitä, että jotain on onnistuttu tekemään oikein sovelluksemme kanssa.

"Loistava uutissovellus"
-Tommi Terviö


Mutta luonnollisesti mikään projekti ei ole koskaan valmis. Kuten aiemmin syksyllä käyttäjillemme lupasimme, keskitymme pienen pienten käytettävyyttä koskevien parannusten tekoon nyt loppuvuoden ajan, ennen uusia, isompia toiminnallisuuksia.
Julkaisimme tänään uuden version - v1.061:n - sovelluksesta, joka on hyvin pieni, mutta korjaa kaksi käyttäjien esittämää puutetta:


Eniten toivottu käyttöliittymäuudistus, eli tummateemainen widget on tulossa lähiviikkoina seuraavaan sovelluksen versioon.

"Yksi parhaista uutisenlukuohjelmista"
-Jaakko Penttinen


HIGH.FI Uutisvahdin voi ladata seuraavista linkeistä:

 


Kehitys ei todellakaan ole millään muotoa ohi, vaan myös toiminnallisuuspuolella ideoita on valtavasti. Mutta luonnollisesti parhaat ideat syntyvät sovellusta käyttäviltä, eli teiltä. Eli mikäli keksit ideoita mobiilisovelluksiimme, HIGH.FI -sivustoomme tai APIimme liittyen, kerro meille – joko tähän uutiseen kommentoimalla tai palautelomakkeemme kautta.

Lue myös nämä
Tägit
Android mobiilisovellukset High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.