Huhu: Tässä ovat Sonyn tulevan lippulaivan kahden eri version speksit

Matti Robinson
13. joulukuuta, 2014 21:34

Sonyn lippulaiva Xperia Z3 on tällä hetkellä markkinoilla ainoastaan normaalikokoisena ja kompaktina mallina. Mikäli uusiin speksihuhuihin on uskominen niin tulossa on jälleen myös valtava Ultra-malli.
AndroidOriginin tietojen mukaan Sonylta olisi tulossa ensi vuonna sekä Compact- että Ultra-malli. Näiden lisäksi markkinoille tulee tietysti myös normaali Z4 ja Z4 Tablet.
Huhutietojen mukaan Compact olisi varustettu 4,7 tuuman Full HD -näytöllä, 20,7 megapikselin kameralla, 3GB RAM-muistilla ja Snapdragon 810 -piirillä. Kyseessä on nykyisiä huippuluureja käteensopivampi malli, jossa pikselitiheyskin on kohdillaan Muita ominaisuuksia ovat mm. LTE Cat.9, Bluetooth 4.1, NFC, langaton lataus ja IP68-luokitus.
Valtavan kokoinen Z4 Ultra on tietojen mukaan varustettu 6,44 tuuman QHD-näytöllä, kuten edeltäjänsä. Kamera on siinä 16 megapikselinen ja pikkuveljen tavoin RAM-muistia 3 gigatavua ja järjestelmäpiiri Snapdragon 810.
Molemmat laitteet ovat AndroidOriginin mukaan myöhässä ja saapuvat vasta ensi vuoden toisella neljänneksellä, vaikka julkistusta odotetaan tammikuussa CES-messujen alkaessa.
Jälleen kerran huhut on syytä ottaa varauksella, sillä niiden luotettavuudesta tai lähteestä ei ole mitään tietoa.

Lue myös nämä
Tägit
Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.