Päivitysrumba alkaa Lumioilla: Denim-päivitys tulee saataville Suomessa

Manu Pitkänen
18. joulukuuta, 2014 21:34

Microsoft on aloittanut Lumia Denim -päivityksen jakelun Lumia-älypuhelimille. Päivityssykli käynnistyy laajemmassa mittakaavassa kuitenkin vasta tammikuun puolella.
Windows Phone 8.1 Updatella varustettu Lumia Denim on tullut Suomessa saataville Microsoftin laitelistan mukaan Lumia 1520:lle, 1320:lle, 930:lle ja 625:lle. Käyttöjärjestelmäversio löytyy valmiina Lumia 530:stä, 535:stä, 730:stä (735) ja 830:stä.
Ensimmäisenä uutena ominaisuutena Lumia Denimissä tulee vastaan aloitusnäytön kansiot, joihin voi organisoida samanaiheisia sovelluksia omiksi kokonaisuuksiksi. Järjestelmään on tehty muitakin pieniä ehostuksia.
Lumia Denim tuo myös uusimmille huippumalleille tukun uusia kameraominaisuuksia. Lumia Camera -ohjelman nopeutta ja algoritmeja on parannettu reippaasti, minkä lisäksi sovelluksesta löytyy uusi Moment Capture -sarjakuvaustila (ottaa 4K-videota, mistä voi valita sopivan kuvan tallennettavaksi, Lumia 830:ssä Full HD -videota). Uutta on myös HDR-kuvaus ja Rich-kuvaus, jolla voi säätää jälkikäteen salaman määrää sekä valotusta kuvissa.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone Nokia Lumia Lumia Denim Microsoft Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.