Vinkki välipäiviksi: Uutissovellus Androidille ja Lumialle, jolla seuraat kaikki Suomen uutiset

Petteri Pyyny
26. joulukuuta, 2014 11:34

Joulu meni ja uuteen vuoteen on vielä matkaa.. tekeminen tuntuu loppuvan, kun Netflix on katsottu läpi ja seuraamasi uutissivustotkin on jo luettu läpi puoleen päivään mennessä? Asenna puhelimeesi HIGH.FI Uutisvahtimme ja saat näppärästi ryhmitellyn kattauksen käytännössä kaikista Suomen uutismedioista.
Ja jos tuntuu, että uutiset loppuvat Suomesta, vaihdat vain sovelluksen asetuksista kieleksi englannin ja eteesi tärähtää vielä muutama tuhat muutakin uutismediaa kahlattavaksi. Tai sitten vaihdat kieleksi tanskan.. tai ruotsin.. tai hollannin.. Näitähän riittää.
Eli nyt on kenties hyvä hetki asentaa AfterDawnin ensimmäinen mobiilisovellus kännykkään ja pysyä kartalla uutisista niin kotimaassa, teknologiassa kuin ulkomaillakin. Sovellus löytyy sekä Androidille että Windows Phonelle ja on ladattavissa täältä:

 


Olemme lisänneet kymmeniä uusia uutislähteitä joulukuussakin, joten mm. paikallisuutisten valikoima on entistä kattavampi. iPhonen omistajille sovellusta ei vielä löydy, mutta web-versio sivustosta pelaa mainiosti Safarissakin ja löytyy osoitteesta high.fi.
Sovellus on, luonnollisesti, ilmainen.

Lue myös nämä
Tägit
Android Windows Phone mobiilisovellukset High.fi Nopeat
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.