Entinen kamerajätti Kodak julkaisemassa Android-älypuhelimen tammikuussa

Sami Koivunen
27. joulukuuta, 2014 22:00

Vuonna 2012 konkurssin partaalla käynyt entinen kamerajätti Kodak on kertonut yhdistävänsä voimansa brittiläisen Bullitt Groupin kanssa ja luvassa on Android-älypuhelimen esittelyä jo tammikuun CES-messuilla.
Käytännössä Kodak on antanut brändinsä Bullit Groupin käyttöön. Bullit Group tunnetaan mm. järeistä teollisuuskäyttöön suunnatuista CAT-älypuhelimista.
Tulevan yhteistyöpuhelimen kerrotaan tavoittelevan "käyttäjiä, jotka haluavat high-end-käyttökokemuksen, mutta eivät halua käyttää jatkuvasti monimutkaistuvia mobiililaitteita". Luvassa voi siis olla täysin perinteisistä älypuhelimista poikkeava malli.
Puhelimen kerrotaan sisältävän jonkinlaisen etähallinnan, jonka avulla ystävät ja perheenjäsenet voivat olla yhteydessä puhelimeen. Kodakin brändillä varustettuun älypuhelimeen odotetaan myös kehittyttä kameraa ja kuvanhallintaohjelmistoa. Lisäksi puhelimen luvataan tarjoavan helpon pääsyn tulostus- ja jakopalveluihin.
Kodakin odotetaan esittelevän tabletin, verkkoyhteyksillä varustetun kameran ja 4G-älypuhelimen vuoden 2015 toisella puoliskolla.

Lue myös nämä
Tägit
Android Kodak CES 2015 Bullit Group
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.