Samsung haastaa iPhonet uudella designia korostavalla älypuhelimalla

Manu Pitkänen
12. tammikuuta, 2015 11:59

Samsung on esitellyt uuden metallilla koristellun Galaxy A7 -älypuhelimen aiemmin nähtyjen edullisempien A5- ja A3-mallien jatkoksi.
Yllättäen tai ei, Galaxy A7:ssä on 5,5-tuumainen Full HD -näyttö samaan tapaan kuin Applen iPhone 6 Plussassa, mutta paneelityyppi on Samsungin puhelimessa tietysti AMOLED. Galaxy A7:stä ei löydy juurikaan turhaa läskiä, sillä sen paksuus on vain 6,3 millimetriä – ohuempi kuin iPhone 6 Plus (7,1 mm) tai aiemmat A-sarjalaiset.
Järjestelmäpiirin suhteen A7:stä tulee saataville kaksi variaatiota. Yhden SIM-paikan mallissa on Samsungin oma Exynos 5430 -piiri sekä modeemibisneksestä vetäytyneen Ericssonin kehittämä M7450-modeemi. Kahden SIM-paikan mallissa on Qualcommin Snapdragon 615 -piiri. Keskusmuistia Android KitKat -pohjaisessa puhelimessa on kaksi gigatavua ja tallennusmuistia on 16 gigatavua, jota voi halutessaan laajentaa muistikortilla.
Pääkamerassa käytetään 13 megapikselin ja etukamerassa viiden megapikselin kennoa. A7 tulee saataville mustana, valkoisena ja kullanvärisenä.
Alla oleva Samsungin infografiikka vertailee A-sarjalaisten ominaisuuksia keskenään.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy Alpha Samsung Galaxy A5 Android Samsung Galaxy A3 Samsung Galaxy A7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.