Androidin HIGH.FI Uutisvahdista uusi versio - eniten toivottu uusi ominaisuus vihdoin käyttöön

Petteri Pyyny
18. tammikuuta, 2015 16:03

Syyskuun alussa julkaistu ensimmäinen Android-sovelluksemme HIGH.FI Uutisvahti on ladattu jo lähes 10'000 kertaa ja on samalla haalinut itselleen valtavan määrän positiivista palautetta. Sovelluksen käyttäjäarvioiden keskiarvo on tätä kirjoittaessa 4,12/5,00 lähes 550 äänellä.
Olemme koko syksyn ja alkutalven kuunnelleet käyttäjiemme toiveita siitä, miten sovelluksesta saataisiin kehitettyä vieläkin parempi. Uutislähteitä olemme lisäilleen tasaisen tappavaan tahtiin ja sovelluksesta löytyykin, myös Suomesta, paljon lähteitä, joita esim. Amppareista ei löydy lainkaan. Myös erilaisia käyttöliittymäparannuksia olemme tehneet nimenomaan käyttäjiltä tulleen palautteen pohjalta. Tämä on luonnollisesti näkynytkin, käyttäjäarvioiden keskiarvo on noussut alkuajoista tasaisella tahdilla.

"Mahtava!"
-Nico Björkqvist


Eniten toivottu, vielä toteuttamaton toive käyttäjiltä on koskenut HIGH.FI'n widgettiä, joka on ollut saatavilla ainoastaan vaaleana. Koska monet Android-fanit ovat erittäinkin tarkkoja kotinäyttönsä visuaalisesta ilmeestä, toimme vihdoin saataville myös tummalla teemalla varustetun uutiswidgetin, jolloin widgetti sopii paremmin myös tummiin kotinäyttöihin.

"Toimii juuri, niin kuin pitääkin.
Kattava tarjonta, nopea ja helppokäyttöinen.
Tätä on odotettu."

-Juha Ojaniemi


Samalla uusi versio, v1.062, korjaa joukon erinäköisiä bugeja, jotka ovat esiintyneet sovelluksessa viimeisen kuukauden aikana.
HIGH.FI Uutisvahti on ladattavissa täältä:

 


Lisäksi HIGH.FI'sta on olemassa epävirallinen sovellus Sailfishille. Nimellä Haikala kulkeva sovellus löytyy täältä
Luonnollisesti toivomme myös jatkossa ideoita, palautetta ja kehitysajatuksia teiltä, rakkaat käyttäjät. Parhaiten palaute tulee perille lähettämällä meille palautetta palautekaavakkeemme kautta.
P.S. Ja se paljon, paljon odotettu iPhone-versio.. Sen suhteen ei ole valitettavasti vieläkään mitään kerrottavaa, mutta ehkäpä jo kevään koittaessa..

Lue myös nämä
Tägit
Android mobiilisovellukset High.fi
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.