HTC panostaa kameraan uudessa huippumallissa, UltraPixel saa tehdä tilaa?

Matti Robinson
19. tammikuuta, 2015 17:44

HTC:n älypuhelimet tunnetaan muun muassa UltraPixel-kamerasta, joka riippuen näkökulmasta oli pieni tai suuri epäonnistuminen eroittautua kameralla edukseen muista Android-puhelimista. Nyt HTC:lla on kuitenkin uudet kujeet kameran suhteen, kertoo Bloomberg.
Bloombergin tietojen mukaan HTC valmistelee seuraavaan M9-lippulaivamalliin 20 megapikselin kameraa, jonka kaverina löytyy UltraPixel-etukamera. Aiemmat UltraPixel-kamerat eivät ole lunastaneet odotuksia osaksi juuri pienen megapikselinmäärän johdosta, joka lienee syynä vaihtaa perinteisempään kameraan.
UltraPixel-tekniikalla toteutetut kamerat perustuvat suurempiin pikseleihin, jotka keräävät paremmin valoa ja siten tuottavat parempilaatuisia kuvia. Niiden ongelmaksi on muodostunut pikselimäärä, jonka johdosta kuvien yksityiskohdat eivät erotu kilpailijoiden tavalla.
Yhtiön suunnitelmista tietävä lähde kertoo, että HTC jatkaa panostusta ääniominaisuuksiin ja tulossa on myös yhtiön ensimmäinen älykello. HTC One (M8):lle (kuvassa) jatkoa oleva älypuhelin esitellään todennäköisesti puolentoista kuukauden päästä MWC-messuilla Barcelonassa.

Lue myös nämä
Tägit
HTC kamera kamerakännykkä HTC One (M8) HTC One (M9)
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.