Galaxy S6:sta voi sittenkin löytyä Qualcommin tehopiiri

Manu Pitkänen
24. tammikuuta, 2015 16:18

Keskustelu Qualcommin uuden Snapdragon 810 -järjestelmäpiirin ympärillä jatkuu edelleen. Digitimes, Korea Business ja Bloomberg ovat välittäneet julkisuuteen tietoja, joiden mukaan Samsung aikoisi tukeutua tulevassa Galaxy S6 -puhelimessa omiin Exynos-piireihin, koska Snapdragon 810:ssä on ilmennyt ylikuumenemisongelmia.
Wall Street Journalille puhuneen lähteen mukaan Qualcommilla todella olisi ongelmia Snapdragon 810:n kanssa, mutta sirujätti työskentelee parhaillaan saadakseen viat korjattua. Samsungille kehitetään uutta versiota piiristä, jotta Snapdragon 810:tä voitaisiin käyttää myös Galaxy S6:ssa.
Qualcommin tavoitteena on saada uusi versio valmiiksi maaliskuuhun mennessä, mutta on epäselvää ehtiikö uusi piiri Samsungille tarpeeksi ajoissa. Korealaisyhtiö esittelee Galaxy S6:n ehkä jo maaliskuun alussa MWC-messuilla. Mikäli uusi piiri ei valmistu ajoissa, Samsung aikoo käyttää omia Exynos-piirejä.
LG on jo esitellyt Snapdragon 810:tä käyttävän G Flex 2 -älypuhelimen. Yhtiön mukaan suoritin ei ole aiheuttanut heille ongelmia. LG:n älypuhelinyksiköstä vastaava Choi Yong-su muistutti, että lämpötiloihin vaikuttaa suorittimen lisäksi myös puhelimen jäähdytysratkaisut.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Qualcomm Qualcomm Snapdragon 810 LG G Flex 2 Samsung Galaxy S6
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.