Rovio yrittää uusia kikkoja: Julkaisi Angry Birds Fight -pelin

Manu Pitkänen
30. tammikuuta, 2015 21:54

Rovion lento koki viime vuonna kovan kolauksen, kun yhtiö kertoi aloittavansa yt-neuvottelut Angry Birds -huuman laannuttua vihaisten lintujen kulta-ajoista.
Uutta vauhtia on yritetty hakea useilla peleillä, mutta toistaiseksi mikään ei ole osunut oikein naulan kantaan. Yritykset jatkuvat nyt Thaimaassa soft-lanseeratun Angry Birds Fight -pelillä, jossa yhdistetään Angry Birds -hahmot Candy Crushin kautta monille tutuksi tulleeseen yhdistä kolme -pelaamiseen.
Pelin ajatuksena on yksinkertaisesti kerätä määräajassa mahdollisimman paljon taistelupisteitä yhdistelemällä peliruudukosta löytyviä samanlaisia hahmoja jonoihin. Mitä enemmän pisteitä saa kerättyä, sitä todennäköisemmin oma lintu päihittää vastustajan.
Alla oleva pelivideo antanee paremman kuvan millaisesta pelistä on oikein kyse. Koska Angry Birds Fight on vasta soft-lanseerattu, ei sitä pysty lataamaan kuin thamaalaiset käyttäjät.
Rovio on kehittänyt myös Kingin Bubble Witch Sagaa muistuttavan Angry Birds Stella Pop! -pelin (kuvat alla). Peli on saatavilla toistaiseksi vain Kanadassa.



Lue myös nämä
Tägit
Rovio Angry Birds Angry Birds Fight! Angry Birds Stella Pop
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.