Maahantuontitiedot paljastavat: Galaxy S6:ssa edeltäjää pienempi näyttö

Matti Robinson
1. helmikuuta, 2015 18:01

Samsungilta odotetaan kuukauden kuluttua jälleen uutta Galaxy S -mallia. Heikenneet näkymät yhtiön sisällä vaativat uudelta lippulaivamallilta erityistä onnistumista, mutta uudet tiedot kertovat, että Samsung saattaa uudistaa puhelinta jopa odottamattomalla tavalla.
Kuten GSMArena kertoo, Samsung ei ole kertaakaan Galaxy S -sarjan historian aikana pienentänyt kosketusnäytön pinta-alaa uudessa lippulaivamallissa. Nyt kuitenkin intialaisen maahantuonnin rahtitietoja julkaisevan Zauba-sivuston mukaan tulossa on viisituumainen Galaxy-malli.
Mikäli kyseinen SM-G920V on maaliskuun alussa esiteltävän Samsung Galaxy S6:n variantti, niin Samsung on päättänyt ensimmäistä kertaa pienentää lippulaivamallin näyttöä edeltäjästä. Zauban tiedoissa mainitaan näytön tuumakooksi viisi, Galaxy S5:ssä vastaava on 5,1.
Vuotaneet kaaviot kertovat, että laite kapenee lähes kaksi milliä, joka puoltaa niin ikään näytön pienenemistä. Jo nykyisellään Galaxy S5:n näytön sivustoilla reunukset ovat lähes olemattomat.
Mikäli koko ja huhuttu QHD-resoluutio (2560x1440) pitävät paikkansa, tulee uudessa Galaxy S -mallin näytössä olemaan huima n. 587 pikselitiheys.
Zauban tiedoista on aiemmin paljastunut myös Galaxy Note 3 Neo:n tuumakoko.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy S6
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.