Windows 10:n ominaisuus vuoti – uusi valinta tulossa Lumioihin

Manu Pitkänen
4. helmikuuta, 2015 9:51

Matkapuhelimien soittoääniteollisuuden isäksikin tituleerattu ja Microsoftilla nykyisin työskentelevä Vesku Paananen saattoi paljastaa Twitterissä julkaistun kuvan kautta uuden julkistamattoman ominaisuuden Windows 10:n puhelinversiosta. Ominaisuuden äkkäsi ensimmäisenä Best Mobile Blog.
Paananen esitteli Business Summit 2015 -tapahtumassa Windows 10 -käyttöjärjestelmää eri laitteissa, joten luonnollisesti mukana oli myös Windows 10:llä varustettu Lumia-älypuhelin. Hän otti esittelylaitteistosta kuvan ja jakoi sen Twitterissä. Kyseisessä kuvassa näkyy Windows 10:n puhelinversion aloitusnäyttö. Erikoista kuvassa esiintyvässä aloitusnäkymässä on pystysuunnassa venytetty tapahtumaruutu, jollaisia ei nykyisissä puhelimissa ole lainkaan.
Kuvassa tällaista pystysuuntaista tapahtumaruutua on käytetty Ihmiset-sovelluksen kohdalla. On vielä mahdotonta sanoa varmasti tuleeko pystysuuntainen tapahtumaruutu myös muiden sovellusten käyttöön.
Paanenen on poistanut jo kuvan Twitteristä, mutta Internetiin ladattua sisältöä ei tunnetusti saa koskaan pyyhittyä pois (kuva alla).


Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Phone Nokia Lumia Windows 10 Microsoft Lumia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.