Motorola-pomo: Samsung tippuu ykköspaikalta

Matti Robinson
7. helmikuuta, 2015 16:21

Motorolan operatiivinen johtaja (COO) Rick Osterloh uskoo Samsungin hiipuvan entisestään. Osterloh epäilee, että korealaisjätti menettää ykköspaikkansa pian.
Motorola on itse käynyt läpi melkoisia murroksia sen taipaleen aikana, mutta yhtiössä tunnetaan mobiilibisnes varsin hyvin. Matkapuhelinten alkuaikana Nokian kanssa ykköspaikasta taistellut ja nykyisin kiinalaisen Lenovon omistama yhtiö näkee valoisaa tulevaisuutta Samsungin kustannuksella.
Forbesin haastattelussa ollut Osterloh väittää, että noin joka seitsemäs vuosi matkapuhelibisneksen ykköspaikkaa pitänyt yhtiö tipahtaa pois kärkipaikalta. Hänen mukaansa elämme nyt murrosaikaa, jolloin ihmiset huomaavat, että huippupuhelimista ei tarvitse maksaa yli 600 dollaria.
Osterlohin mukaan näkymät ovat paremmat nyt Motorolalle, sillä Lenovon strategiassa Motorolan puhelimien jakelu on laajempi kuin aikanaan Googlen omistamana. Yhtiö onkin kasvanut viimeisen vuoden aikana merkittävästi ja aikoo palata voitolliseksi tulevien 4-6 neljänneksen aikana.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Motorola Google Lenovo
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.